Dekanlık Yönetimi İntern Hekimler İle Toplandı

EBYÜ Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. Abdulmecit KANTARCI ve Tıp Fakültesi Dekanlığı yöneticileri tıp fakültesi 6.sınıf öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Öğrencilerimizin her birinin üniversitemiz için ayrıcalıklı olduğunu belirten Prof. Dr. Abdulmecit KANTARCI onlara uzmanlık sınavında başarılı olmaları için izlemeleri gereken yol haritasını çizdi. Başarı için doğru kaynak, yeterli zaman ve çalışma azmine ihtiyaç olduğuna dikkat çeken hocamız bizzati kendi çabaları ile temin edilen Tıpta Uzmanlık Sınavı için gerekli kitapları öğrencilerimize takdim etti. Böylelikle doğru kaynağı tespit ettiklerini belirtip bundan sonra yeterli zamanı planlayıp çalışma kabiliyetinizi de ortaya koyarak uzmanlık sınavında başarılı olmanın mümkün olduğunu dile getirdi. Dekanlık binasında 6.sınıf öğrencilerimizin ders çalışmaları için özel bir alan oluşturulması talimatını veren dekanımız izlenilecek programın takibinde yapacaklarını özellikle belirtti. Önceki uzmanlık sınavlarında birincilik elde eden Mengücekgazi Eğitim Araştırma hastanesinde görevli Radyoloji uzmanı Uzm. Dr. Onur Tayaş ‘da toplantıda hazır bulundu ve öğrenci arkadaşlarımıza hem tecrübelerini hem de nasıl bir çalışma planı yapmaları gerektiğinin sunumunu yaptı.