FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

1. Fakültemizde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı pandemi  koşullarında YÖK’ün  tavsiyeleri doğrultusunda 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır.
  2.  Dönem 1, 2 ve 3’teki teorik dersler 2020-2021 mezuniyet öncesi eğitim öğretim klavuzuna bağlı olarak senkronize şekilde çevrimiçi olarak uzaktan eğitim yoluyla verilecektir.
  3. Dönem 1, 2 ve 3’teki pratik uygulamalar; yine 2020-2021 mezuniyet öncesi eğitim öğretim klavuzunda belirtilen tarih ve saatlerde senkronize/asenkronize çevrimiçi olarak  uzaktan öğretim yöntemi ile  yapılacaktır.
  4.  Dönem 4 ve 5 programındaki klinik stajların teorik dersleri çevrimiçi olarak uzaktan eğitim yolu ile anlatılacaktır.Her stajın teorik derslerinin bitiminde online teorik sınav uygulanacaktır.
  5. Dönem 4 ve 5 klinik stajlarına ait pratik uygulamalar ise salgının seyrine göre daha sonra belirlenecek olan tarihlerde mümkün olursa küçük gruplara bölünerek yüz yüze yoğunlaştırılmış pratik uygulamalar şeklinde verilecek ve sonra pratik sınav yapılacaktır.
  6. Digital ortamda yapılacak sınavlara ait kurallar fakülte kurulu tarafından yayınlanacak elektronik sınav sistemi yönergesi ile belirlenecektir.
  7. Dönem 6 öğrencilerimizin eğitimleri yüz yüze eğitim metodu ile Covid-19 hastalarının bulunmadığı servis ve polikliniklerde devam edecektir.
  8. Pandemi koşullarındaki değişikliklere bağlı olarak eğitim programı ve sınavların uygulama şekli fakülte kurulunun onayı ile güncellenebilecektir.