03/08/2022 tarih ve 19/15 sayılı Tıp Fakültesi Yönetim Kurul Kararı

2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılı için Kurumlararası yatay geçiş ile Fakültemize başvuran adayların, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğinin 12. Maddesinin 1. Fıkrasına istinaden 2. Yedek listeden kayıt yaptırmayan ya da asil ve yedek  listelerde olup kayıt yaptıran ancak sonrasında kaydını sildiren adayların yerine, mevcut kaynakların belli kriterler çerçevesinde doğru kullanımı için, ilan edilen yatay geçiş kontenjanları ile sınırlı kalmak kaydıyla boş kontenjan kalmayacak şekilde, Yatay Geçiş Başvurusu ve Değerlendirme Takviminide belirtilen 2. Yedek liste kesin kayıt tarihinin son günü mesai bitiminden önce Dekanlık öğrenci işleri birimine şahsen başvuruda bulunan, online başvurusu onaylanmış adaylardan YGSP sıralamasına göre puanı en yüksek öğrenciden başlamak üzere boş kalan kontenjan sayısı kadar adayın ya da adayların kaydının alınmasına oy birliği ile karar verildi.